Please check out the new WECF website on wecf.org!

Stay here to browse our website archive (2004-2019).

WECF Deutschland

WECF France

WECF Nederland

Facebook

Twitter

YouTube

WAVE conference

Women as the Voice for the Right to a Healthy Environment

31.08.2007 |Chantal van den Bossche
WAVE conferentie, Belgrado, ServiŽ, 10 en 13 oktober

Women as a Voice for the Environment Conference (Invitation flyer)

De deelname van vrouwen ťn hun ervaring zijn essentieel voor het ontwikkelen van duurzaam beleid. Daarom zorgde UNEP er in 2004 voor dat de stemmen en ideeŽn van vrouwen bovenaan de duurzame agenda stonden tijdens de Global Women's Assembly on Environment "Women as the Voice of the Environment (WAVE), in Nairobi in oktober 2004

Nu, exact drie jaar later, organiseren UNEP, WECF en de Servische NGO Environmental Ambassadors een nieuwe WAVE conferentie. Deze bestaat uit twee delen. Op woensdag 10 oktober zal een lunch plaatsvinden tijdens de Europese Ministersconferentie voor Milieu, gevolgd door een eendaagse conferentie op zaterdag 13 oktober met toonaangevende vrouwen; regeringsvertegenwoordigers, parlementariŽrs, juridische instellingen en NGO's.