Please check out the new WECF website on wecf.org!

Stay here to browse our website archive (2004-2019).

WECF International

WECF Deutschland

WECF France

Facebook

Twitter

YouTube


VACATURE: Flexibele part-time Financial Controller (m/v)

Voor het kantoor in Utrecht zijn wij op zoek naar een Controller die mede verantwoordelijk is voor de organisatie en uitvoering van de boekhouding, rapportage en financiŽle controle werkzaamheden (20- 24u)

21.01.2013 | WECF Nederland
WECF (Women in Europe for a Common Future) is een netwerk van zoín 150 organisaties met als overkoepelende missie ĎEen gezonde leefomgeving voor iedereení. WECF en partnerorganisaties werken samen aan duurzame ontwikkeling, met innovatieve projecten op het gebied van milieu, energie, landbouw, gendergelijkheid en water & sanitatie. WECF heeft kantoren in Nederland, Duitsland en Frankrijk.

Voor het kantoor in Utrecht zijn wij op zoek naar een Controller die samen met administratrices  uit Nederland en Duitsland verantwoordelijk is voor de organisatie en uitvoering van de boekhouding, rapportage en financiŽle controle werkzaamheden. De baan is voor 20- 24 uur per week.

Werkpakket/ verantwoordelijkheden:

 • Verantwoordelijk voor het voeren van een correcte financiŽle administratie, inclusief coŲrdineren van financiŽle medewerkers/boekhoudsters.
 • Verstrekken van periodieke en ad-hoc overzichten van budgetuitputting aan de verschillende budgetverantwoordelijken inclusief het geven van mondelinge toelichting.
 • Verzorgen van de financiŽle rapportage naar de verschillende subsidieverstrekkers voor projecten en voorbereiden van accountantscontroles.
 • Opstellen van de jaarrekening volgens richtlijnen RJ 650 en voorbereiden accountantscontrole. Eventueel een tussentijdse rapportage.
 • Opstellen van financiŽle rapportages aan de directie en het bestuur
 • Verwerken van project en subsidie afrekeningen in de boekhouding.
 • Uitvoeren van controles op ontvangen project rapportages van partners in projecten
 • Opstellen van begrotingen en liquiditeitsplanning voor projectaanvragen en algemeen
 • Verbeteren van de administratieve en rapportage procedures en het beschrijven van deze processen
 • Uitvoeren van de salarisadministratie
 • Onderhouden van het boekhoudsysteem in Pluriform of vergelijkbaar systeem

Profiel:
 • Een financieel administratieve achtergrond op HBO/ SPD nivo met tenminste 3 jaar werkervaring
 • Ervaring met projectadministratie en subsidie administratie.
 • Ervaring met ten minste ťťn geÔntegreerd software pakket bij voorkeur Pluriform.
 • EfficiŽnt en goed in staat prioriteiten te stellen. Je bent dienstverlenend naar de verschilllende collegaís toe maar kan tegelijkertijd ook duidelijk aangeven wat jij van hen nodig hebt.
 • In perioden van veel rapportage deadlines zullen er meer uren gewerkt moeten worden, deze uren kunnen worden gecompenseerd in rustigere periodes
 • Goede beheersing van Nederlands en Engels.
 
Brutosalaris op basis van 40 uur per week, afhankelijk van leeftijd en ervaring zal er inschaling plaatsvinden in schaal 9 ( Ä 2462- Ä 3414).

Ben je geÔnteresseerd in deze functie, stuur je motivatie en CV voor 6 februari a.s. naar:
WECF, t.a.v. Operational Director, Maureen Brouwer, Postbus 13047, 3507 LA Utrecht of via e-mail: maureen.brouwer@wecf.eu. Voor meer informatie:  030 231 0300


Meer Nieuws

Sustainable Development Goals

Nieuw SDG10 rapport over groeiende ongelijkheid
ďHoewel Nederland bovengemiddeld scoort zijn er zorgen over groeiende en bestaande ongelijkheden, bijvoorbeeld in het onderwijs en op het gebied van vrouwenemancipatieĒ.
19.06.2019

Winnaars subsidieregeling "MAAK EUROPA DUURZAAM VOOR IEDEREEN"
De winnaars zijn bekend. WECF Nederland mocht 3 projectsubsidies verlenen aan lokale groepen die werken aan de uitvoering van en bewustwording over de SDG's, de duurzame ontwikkelingsdoelen
04.06.2019

Overheidscampagne Waarzitwatin schiet tekort in bescherming consument
Deze week werd de nieuwe overheidswebsite Waarzitwatin gepresenteerd. WECF verwelkomt transparantie over chemicaliŽn, maar ziet de nieuwe overheidswebsite vooral als een poging om consumenten gerust te stellen, terwijl er wel degelijk reden tot zorg is.
22.05.2019

"De kracht van de coŲperatie - Utrechtse successen en het belang van verbinding voor lokale energie
WECF benadrukt in haar nieuwe publicatie het belang van lokale initiatieven in de omslag naar duurzame energie: Uit de Utrechtse ervaringen kunnen lessen getrokken worden die relevant kunnen zijn voor andere steden en dorpen, maar ook voor lokale coŲperaties in andere landen, zoals GeorgiŽ.
20.05.2019

WECF brengt Ecofeministische Kieswijzer #ecofeministscorecard
Deze week, aanstaande donderdag 23 mei, vinden de Europese Verkiezingen plaats. Om je te helpen bij het bepalen van je keuze hebben we een ecofeministische kieswijzer voor je gemaakt, waarbij we naar een aantal specifieke onderwerpen hebben gekeken die wij als feministisch milieunetwerk belangrijk vinden.
18.05.2019