Please check out the new WECF website on wecf.org!

Stay here to browse our website archive (2004-2019).

WECF International

WECF Deutschland

WECF France

Facebook

Twitter

YouTube


Welke partij staat dichtbij jouw wereld? Check Wereldkiezer.nl

Maak hier je eigen verkiezingsprogramma en kom er achter welke politieke partij dicht bij jouw wereld staat!

28.08.2012 | WECF nieuws
De wereld kent geen grenzen. Solidariteit met het lot van mensen in extreme armoede en onrecht is van oudsher een belangrijke waarde voor Nederlanders en velen van ons zetten zich actief daarvoor in. Nederland is meer dan welk ander land verbonden met het buitenland. Wij verdienen immers ons brood buiten onze grenzen. Tegelijkertijd zijn grote problemen als (financiŽle) instabiliteit, klimaatverandering of gezondheid niet alleen voorbehouden aan ontwikkelingslanden, ook Nederland heeft hiermee te maken. Ook als werknemer, consument, belegger of toerist sta je in verbinding met de rest van de wereld en kun jij hier invloed op uitoefenen. Wil jij dat Nederland voor jou en voor anderen in de wereld een verschil maakt?

Maak hier je eigen verkiezingsprogramma en kom er achter welke politieke partij dicht bij jouw wereld staat!www.wereldkiezer.nl

WECF ondersteunt de Wereldkiezer als lid van Partos, de branche vereniging van ontwikkelingsorganisaties de Wereldkiezer.

Meer Nieuws

Sustainable Development Goals

Nieuw SDG10 rapport over groeiende ongelijkheid
ďHoewel Nederland bovengemiddeld scoort zijn er zorgen over groeiende en bestaande ongelijkheden, bijvoorbeeld in het onderwijs en op het gebied van vrouwenemancipatieĒ.
19.06.2019

Winnaars subsidieregeling "MAAK EUROPA DUURZAAM VOOR IEDEREEN"
De winnaars zijn bekend. WECF Nederland mocht 3 projectsubsidies verlenen aan lokale groepen die werken aan de uitvoering van en bewustwording over de SDG's, de duurzame ontwikkelingsdoelen
04.06.2019

Overheidscampagne Waarzitwatin schiet tekort in bescherming consument
Deze week werd de nieuwe overheidswebsite Waarzitwatin gepresenteerd. WECF verwelkomt transparantie over chemicaliŽn, maar ziet de nieuwe overheidswebsite vooral als een poging om consumenten gerust te stellen, terwijl er wel degelijk reden tot zorg is.
22.05.2019

WECF brengt Ecofeministische Kieswijzer #ecofeministscorecard
Deze week, aanstaande donderdag 23 mei, vinden de Europese Verkiezingen plaats. Om je te helpen bij het bepalen van je keuze hebben we een ecofeministische kieswijzer voor je gemaakt, waarbij we naar een aantal specifieke onderwerpen hebben gekeken die wij als feministisch milieunetwerk belangrijk vinden.
18.05.2019

#HerstoryofChange: Het belang van de internationale vrouwenbeweging
WECF organiseerde ook dit jaar weer een workshop tijdens de Afrikadag in het KIT, Amsterdam
19.03.2019