Please check out the new WECF website on wecf.org!

Stay here to browse our website archive (2004-2019).

WECF International

WECF Deutschland

WECF France

Facebook

Twitter

YouTube


Benefietavond Scheveningen: Rally voor Water

Big Chill-team ĎDe Vagablondesí organiseert benefietavond op donderdag 16 juli voor waterproject van WECF in ArmeniŽ

09.07.2015 | Persbericht De Vagablondes
SCHEVENINGEN, 9 juli 2015 Ė Op donderdag 16 juli vindt een speciale Benefietavond plaats vanaf 16:30 uur in cafť De Maatschappij in Scheveningen. Rally team ĎDe Vagablondesí dat deze zomer naar GeorgiŽ rijdt, presenteert die avond een bijzonder programma met maar ťťn doel: 3.000 euro inzamelen voor een waterproject in ArmeniŽ. Het wordt nog spannend of dit gaat lukken!

Download hier het persbericht

Twee weken vůůr vertrek door 13 landen, 6.000 kilometer naar GeorgiŽ voor het goede doel, lanceren Debby Gruiters en Jenda Terpstra, ofwel de ďVagablondesĒ deze Benefietavond. Met hun vintage Mercedes voor de deur, muziek en vele activiteiten belooft het een mooie avond te worden.

Schoon drinkwater voor Sverdlov, ArmeniŽ
Op 1 augustus vertrekt het damesteam met 9 andere teams in een rally van Amsterdam naar Tbilisi, GeorgiŽ om lokale goede doelen te steunen. De Vagablondes zijn de uitdaging aan gegaan om 3.000 Euro op te halen voor Sverdlov - een arm dorp in ArmeniŽ waar veel mensen geen watervoorzieningen hebben. De geldinzamelingsactie en campagne op Facebook onder ďVagablondes: Rally for CharityĒ zijn inmiddels in volle gang, en met de benefietavond hopen de dames hun beoogde bedrag te halen. Kom kijken in De Maatschappij of dit ze gaat lukken! 

Programma Benefietavond: Road music, een DJ en stukjes Mercedes te koop!
Op de benefietavond op 16 juli speelt een DJ mooie plaatjes en staat de rally auto waarmee De Vagablondes naar GeorgiŽ gaan centraal. Bezoekers kunnen ďstukjes MercedesĒ kopen en hun boodschap achterlaten voor het goede doel. Of doe mee aan de loterij, kies een naam voor de auto en win mooie prijzen. En passant de kunstwerken bewonderen die langzamerhand op de auto ontstaan kan natuurlijk ook.

Op zoek naar Sponsors
Naast de geldinzameling voor het goede doel is het dames-rallyteam hard op zoek naar sponsors die hun reis mede mogelijk maken en kilometers willen sponsoren. De reis is te volgen op Facebook, onder de naam Vagablondes: Rally for Charity.NOOT VOOR DE REDACTIE

Over het Damesteam: De Vagablondes
De Vagablondes bestaan uit:
Jenda Terpstra (06-44051613 of jendapost@gmail.com)
Debby Gruiters (06-44993296 of gruiters@ircwash.org

Crowdfunding pagina waar geld ingezameld wordt voor het goede doel: www.onepercentclub.com/en/#!/projects/driving-for-water 

Facebook
Vagablondes-Rally-for-Charity 


Over de Rally
De rally wordt georganiseerd door The Big Chill, en de organisatoren hebben heel wat evenementen voor het goede doel op hun naam staan - ze organiseerden de beroemde Amsterdam Dakar Challenge, die nu meer dan tien jaar bestaat,  en de rally naar de Noordkaap die gesponsord werd door 3FM SeriousRequest. Dit jaar gaat de trip naar Tbilisi, Georgia. Er zullen zoín 10 teams de uitdaging aangaan om deze lange weg te rijden voor het goede doel. Het waterproject in Sverdlov, en de andere projecten waar teams van de rally voor rijden, is van de non-profit organisatie Women in Europe for a Common Future (WECF), een internationale ontwikkelingsorganisatie. 

Voor contact met de organisatie van de Rally: www.thebigchill.nl / +31 (0)30 276 16 01 / info@thebigchill.nl


Meer Nieuws

De Vagablondes halen metThe Big Chill 3150 euro op voor waterproject in Sverdlov, ArmeniŽ
Debby Gruiters en Jenda Terpstra "De Vagablondes" zijn terug van de bijzondere reis naar Tiblisi : 600 mensen meer hebben nu toegang tot (schoon) water
30.09.2015 | Ństa Verheul

Benefietavond Scheveningen: Rally voor Water
Big Chill-team ĎDe Vagablondesí organiseert benefietavond op donderdag 16 juli voor waterproject van WECF in ArmeniŽ
09.07.2015 | Persbericht De Vagablondes

Zomer Rally voor Goede Doel naar GeorgiŽ: Miljoenen Europeanen nog zonder schoon drinkwater
Deze zomer vindt een bijzondere trip plaats: Een rally voor het goede doel van Amsterdam naar Tbilisi, GeorgiŽ. In twee weken rijdt damesteam ĎDe Vagablondesí 6.000 kilometer door 13 landen om geld op te halen voor het goede doel: een waterproject in een arm dorp in ArmeniŽ.
19.06.2015