Please check out the new WECF website on wecf.org!

Stay here to browse our website archive (2004-2019).

WECF International

WECF Deutschland

WECF France

Facebook

Twitter

YouTube


"Strijd om subsidie op de charimarkt"

"Drie allianties – milieuclub IUCN, de medische alliantie Health Action International en de klimaatbeweging WECF – gaan wel door naar de volgende ronde"

05.08.2010 | artikel TrouwAcht allianties van ontwikkelingsorganisaties hebben te horen gekregen dat zij de komende vijf jaar niet op geld van de overheid hoeven te rekenen. Ook op hun bezwaarschriften hebben de samenwerkingsverbanden nul op het rekest gekregen. Zij lopen daardoor vele tientallen miljoenen euro's mis.
....
Van de aanvankelijk 43 aanvragers kregen er 23 te horen dat zij de eerste toets niet hadden doorstaan. Twintig daarvan hebben tegen de afwijzing bezwaar aangetekend, waarvan er acht nu ook hebben gehoord dat zij hun bezwaarprocedure hebben verloren. Drie allianties – milieuclub IUCN, de medische alliantie Health Action International en de klimaatbeweging WECF – gaan wel door naar de volgende ronde.

Lees het volledige artikel in Trouw

Meer Nieuws

Sustainable Development Goals

Nieuw SDG10 rapport over groeiende ongelijkheid
“Hoewel Nederland bovengemiddeld scoort zijn er zorgen over groeiende en bestaande ongelijkheden, bijvoorbeeld in het onderwijs en op het gebied van vrouwenemancipatie”.
19.06.2019

Winnaars subsidieregeling "MAAK EUROPA DUURZAAM VOOR IEDEREEN"
De winnaars zijn bekend. WECF Nederland mocht 3 projectsubsidies verlenen aan lokale groepen die werken aan de uitvoering van en bewustwording over de SDG's, de duurzame ontwikkelingsdoelen
04.06.2019

WECF reageert op commentaren onderzoeksrapport weidevogels en bestrijdingsmiddelen in Gelderland
De publicatie van ons onderzoeksrapport "Een onderzoek naar mogelijke relaties tussen de afname van weidevogels en de aanwezigheid van bestrijdingsmiddelen op veehouderijbedrijven“ heeft geleid tot een golf van publiciteit en een reactie van Minister Schouten
13.05.2019

Dinsdag 22 januari bood een delegatie namens 31 organisaties Petitie Brede Welvaart 2019-2030 aan aan Tweede Kamercommissie Economische Zaken & Klimaat.
"Wij vragen in het bijzonder aandacht voor de rol van vrouwen. Hun potentieel om de strijd tegen klimaatverandering, milieuvervuiling en aantasting van de biodiversiteit tegen te gaan wordt nog onvoldoende benut"
24.01.2019

'Samen naar een Schoon Klimaat' in Den Haag
Afgelopen maandag organiseerde WECF een bijeenkomst in samenwerking met Building Change, in het kader van hun 'Adopteer een SDG' campagne, waarbij we tot goede aanbevelingen kwamen richting Tweede Kamerleden voor meer Nederlandse inzet voor een schoon klimaat.
22.11.2018